GRAFISKA TJÄNSTER


PRODUKTION AV PROGRAMBLAD

En av de tjänster som vi erbjuder är produktion av programblad till föreningar och idrottsklubbar. Klubben t.v. ovan fick högsta poäng av tidningen Kristianstadsbladet, när de betygsatte fotbollsklubbarnas programblad i div.6.


I produktionen ingår normalt layout, sättning och tryckning av text, annonser och omslag. Allt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

CD-OMSLAG         KATALOGER    HEMSIDOR       LOGOTYPER

Under många år har vi producerat olika typer av kataloger. Ovanstående är en 16-sidig möbelkatalog som trycks i 64 000 ex. En produktion vi har hållit på med i över 10 år.

Bergmans Media har de senaste åren också kunnat erbjuda framtagning av hemsidor till olika företag. Vi använder oss av One.com som webhotell.

Vid flera tillfällen har vi tagit fram logotyper til olika nystartade företag. Logotypen levereras i olika filformat och tas fram i nära samarbete med köparen.

En annan produkt som vi kan erbjuda är olika typer av CD- eller DVD-omslag. Vi gör layouten och kan även förmedla trycket. Som komplement till själva omslaget finns också framtagning av label till själva skivan.

BÖCKER OCH HÄFTEN